Category Archives: Paris

PINK & RED IN THE CITY OF LIGHTS

Thursday - 7 March 2013

louvre61000louvre3louvre4louvre2louvre5louvre
Shirt – H&M / Skirt – American Apparel / Headband – Dixie / Jacket – Free´P´Star Vintage / Shoes – Malene Birger / Purse – Chloe

Da er vi hjemme igjen! Siste dagen fikk vi med oss sirkuset uten for Grand Palais, det som kanskje er den aller største visningen under alle moteukene finner sted, nemmelig Chanel! Det var en fantastisk opplevelse, fikk sett utrolig mange kjente redaktører, og plutselig stod selveste Miroslava Duma rett ved siden av meg! Kjempe morsomt!

Elise og jeg har hatt en utrolig hyggelig tur, det er såå synd at vi bor i forskjellige byer, laang fra hverandre.. Forhåpentligvis blir det ikke så lenge til neste gang vi sees!

Follow on Bloglovin

AU REVOIR

Wednesday - 6 March 2013

Eiffel

Da har vi sagt farevel til en av verdens vakreste byer, for denne gang. Håper ikke det blir lenge til vi sees igjen<3

Follow on Bloglovin

J´AIME PARIS

Monday - 4 March 2013

paris24paris21IMG_9919paris27paris2paris26paris23
Knit – BikBok / Skirt & Hat – H&M / Jacket - From my grandmother  / Purse – Chole / Shoes – Jeffrey Campbell

Herlighet dere, i dag har jeg gått utallige kilometer i hele 7 timer i disse skoene, hadde så vondt at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg til slutt.. Nå har vi akkurat spist på den hyggeliste lille Italienske resturanten, den er nabo med hotellet, helt perfekt for oss! Men nå må jeg løpe, snakkes<3

Follow on Bloglovin

SUNDAY IN PARIS

Sunday - 3 March 2013

IMG_7173Genser & Scarf – Homemade  /  Trousers – H&M  / Coat –  Old from my mom / Sunnies - Asos  / Shoes  – Acne

 Elise og jeg  startet dagen med en tur til Champs-Élysées, ettersom butikker andre steder ikke er åpnet på søndager. Vi tittet litt på de store kjedene, men fant ingen ting. I morgen skal vi på vintage jakt, det gleder jeg meg til. Det klør i fingrene etter en rød Chanel!

Senere på dagen tok vi turen til Jardin des Tulleries før showet til Chole for å oppleve hele streetstyle sirkuset ala Paris Fashion Week. Det var virkelig noe for seg selv!

IMG_7238IMG_7270IMG_7256

Follow on Bloglovin