Category Archives: USA2013

hidden oasis

Sunday - 29 September 2013

garden4garden6garden3garden2garden5garden1Top – Nastygal / Shorts - Levi´s / Belt - Vintage / Shoes – J.C 

 Dette er de siste bildene jeg tok i USA… Når vi kom til Vegas ble det mye fest og morro og man kan vel si det sånn at jeg var helt om natten men ikke så mye om dagen.. Møtte en av mine beste venniner fra VGS som bor i Cali nå, så det ble good times og minner for livet!

Follow on Bloglovin

by the pool

Monday - 23 September 2013

pool1.jpgpool2

Love my new swimsuit/body by Mandalynn <3 Pictures taken at fabulous The Parker in Palms Springs!Follow on Bloglovin

disneyland

Thursday - 19 September 2013

disney1

På mandag var vi i Disneyland!! JEG hadde aldri vært i noe som helst Disneyland før, så det var utrolig morsomt! Elise mente jeg burde gå rundt med sånn ¨ 1st visti¨ button, meeen det droppe jeg… Haha! Uansett, så likte jeg det utrolig godt, og nå har jeg bare enda mer lyst til å dra til Disneyword i Florida!

Follow on Bloglovin

the hollywood sign

Tuesday - 17 September 2013

sign5sign4sign3sign2 palmssign6 Top – Zara /  Shorts - H&M / Purse – Celine / Shoes – Alexander Wang

Hei! Jeg er litt treg med å blogge jeg… Mac´en har omtrent sagt helt stop, må rote meg til å sende den på reprasjon når vi kommer hjem! Forgie dagen var Elise og jeg og så på Hollywood skiltet! Eller det vil si vi dro til et utsiktspunk hvor mang kan ta fine bilder. Jeg er veldig glad jeg fikk gjort dette, ettersom at jeg angret sånn på at jeg ikke fikk gjort et sist jeg var i LA! Vi dro til var ¨Deronda Drive¨¨, eller det er navnet på gaten, så kjører man bare på toppen, så ser man plassen med en gang!

Follow on Bloglovin

all them long hills

Wednesday - 11 September 2013

crookst2crookst5crookest1crookst6crookst4crookst3Top – Sabo Skirt / Skirt – Zara / Bag - LV / Shoes – Chloe

San Francisco er virkelig noe helt for seg selv, så utrolig flott overalt og så masse og oppleve! I dag gikk turen til Golden Gate Bridge og Crooked Street. Først dro vi over broen til Vista Point, hvor vi fikk et lite vær sjokk, snakk om vær skifte! Det blåste og var utrolig surt. Elise og jeg hadde nok med å holde skjørtene våre på plass. Dessverre ble alle bildene av meg helt på tryne, hår forann hele ansiktet… Heldgvis var solskinnet tilbake straks vi kom oss over broen igjen og tilbake til San Fran. Vi gikk oppover Lambert Street til Croooked Street (hvor bildene er tatt) og herlighet for noen bakker, er støl i venstre legg allerede. Ellers koser vi oss masse, og imorgen går tuen vidre til LA! Can´t Wait!

Follow on Bloglovin

Haight Ashbury – mini shopping guide

Tuesday - 10 September 2013

Hei folkens! Elise og jeg er trygt fremme i San Francisco! Jippi! Jeg elsker CA, men har aldri vært i SF før, så det blir helt supert. Ble ikke noe outfit bilde på meg  i dag, ettersom at jeg følte meg sikkelig shabby, våknet med et super rødt øye (ser helt sinnsykt ut) i tillegg til at kofferten ikke er helt pakket til den kalde brisen som er her i SF. I dag har vi utforsket Haight Asbury som er et sikkelig hippi område med masse fantastiske vintagebutikker og andre boutique´s med spesielle klær. Det er utrolig mange butikker, men jeg Elise og jeg tok oss go´ tid, så tenkte jeg skulle fortelle litt om mine favoritter!

(Vi bor ved Union Square, som er veldig sentral. Vi tok bussen fra Market St som er like ved. Herfra kan man ta buss nr 71 eller 6 som går rett opp til Haight Asbury. Alle butikkene nevnt ligger på Haight St.)

Haightasbury1Pieomont Boutique (1452 Haight St. SF. CA 94116) Fantastisk mye rart man finner i denne butikken, alt fra klær, øredobber og solbriller til parykker, masker og fuske pels til å ha rundt beina! Jeg likte spesielt godt paljett shortsene og tuu-tuu skjørtene, uendelig med utvalg! Virkelig verdt et besøk, om ikke for å nødvendigvis kjøpe noe, men bare se, le og kose seg!

haightasbury2 Wasteland (1660 Haight St. SF. CA 941116) Ja, dette er butikken som i nettbutikken shopwasteland.com. Her finner du en go blanding av kjente merker som oneteaspoon og minkpink sammen med utrolig kul og urban second hand til en relativt billig penge! De har også noe secong hand som LV og Prada!

haightasbury3 Decades Of Fashion (1653 Haight St. SF. CA 94117) Herlighet, her trodde jeg øynene mine skulle falle ut! Naturlig nok har butikken klær fra mange foskellige tidsepoker. Dyrer og litt mer spesiell vintage, spesielt kjoler. MEN det beste med denn butikken er at de har et kostymelager. Helt nederst i butikken- til høyre. Jeg trodde øynene mine skulle falle ut. De hadde de mest fantastiske kostymer, kunne se for meg alt sammen rett inn i tusen forskjellige fimer! Alt fra kjoler fra 1920 – tallet til noe som kom rett ut fra en gammel Disney film. Jeg ville ta med alt hjem…

haightasbury4Sway (1573 Haight Street. SF. CA 94117) Utrolig søt Boutique med masse søte ting og merker som vi ikke har i Norge.

haightasbury5Relic Vintage (1605 Haight St. SF. CA 94117) Når jeg gikk inn på Relic Vintage føltes det som jeg gikk rett inn på kostyme lagret til Mad Men. Ikke et sted jeg kunne kjøpt noe, men jeg synes det er så utrolig kult og morsomt og bare se!

haightasbury6X Generation (1060 & 1401 Haight St. SF.CA 94117) På X Generation finner du nye og søt klær, samt masse tilbehør til en ganske grei pris. Typsike California klær.

 Follow on Bloglovin