MY NEW FAVOURITE CITY

japan13japan11japan1111japan11111japan12japan15japan1Jacket – H&M trend /  Skirt – Gina tricot /  Top – BikBok /  Shoes – J.C x Wildfox  / Bag – Celine

Herlighet dere, jeg er i Tokyo! Og det er heeeelt fantastisk. Er her sammen med skjønneste Elise, og vi vet nesten ikke hvor vi skal gjøre av oss for det er så mye å se, og sååå mye å kjøpe.  Hvis du har tenkt deg på shoppign ferie er det bare å glemme London, Paris og New York, for Tokyo is the shit! Her har de alt + masse,masse mer.

 Follow on Bloglovin

13 thoughts on “MY NEW FAVOURITE CITY

 1. Katrine

  Åh, så nydelig du er! Heldig som er i Tokyo. Følger med både på bloggingen din og Elise sin! Misunner dere sånn. Kos dere masse videre! :-)

  Reply
 2. Hege Johansen

  Kan du ikke legge ut noen bilder av det du har kjøpt deg der nede?? Hilsen nysgjerrigpetra:p PS! digger deg og stilen din!!

  Reply
 3. Luisa Fernanda del Mar

  Vakre Julie! For det første så må jeg si at det er så gøy å se liv her på bloggen igjen, har savnet dine fantastiske antrekk, alltid ren inspirasjon! Du ser så fin ut, håper du koser deg en hel haug, det ser i alle fall ut som du gjør det :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>