COPENHAGEN MINI SHOPPINGGUIDE

Jeg rakk ikke utforske så mye av København da jeg var der, holde meg meste til hovedgatene, jeg bodde på Rådhusplassen, så gikk opp Frederiksb.gate, og vidre opp mot Vimmelskaftet og Amager Torv.  Og litt rundt omkring i nærheten av det området. Her er de erfaringene jeg gjore der:

Episodes (Larsbjørnsstræde 8 1454 København) Episodes er den typisk vintagebutikk, hvor du finner alt fra paljettopper til levi´s shortser, gamle avklippete college-gensere og pelskåper. Jeg fikk kjøpt meg 2 nye Levi´s shortser her, som jeg er veldig fornøyd med.    (1 shorts og 1 buske, og klippet buksen.) Tips! Når du ser etter Levi´s shorts, prøv å fin en med knapper, og ikke glidelås, disse er definitift finest! Prisene her er relativt lave, levi´s shorts kostet 180 -220 kr.guid3 Times Up Vintage (Krystallgade 4 1172 København) Dette er en helt annen type vintagebutikk enn Episodes. Her kan du finne vintage fra YSL, Hermes, Gucci osv. De har litt av alt, klær, smykker, sko vesker og belter. guid4FN.92 Vintage (Larsbjørnsstræde 6, 1454 København) Her finner du de nydeligste vintage kjolene, sånne som de har i Mad Men. De har også et stor utvalg vintage brudekjoler. Prisene her er dessvere en del stivere en vintage vanligvis er, og jeg måtte dessverre gå derfra tomhendt ettersom jeg fant denne butikken siste dagen… Men det er absolutt verdt et besøk.guide1H&M Som i alle andre stor byer finner du store H&M. I København er det 3 stk. innenfor et lite område rundt hovedgaten alle disse har trend avdelingen. Det kan være verdt et besøk ettersom de ofte har godt utvalg og ikke blir like fort utsolgt som i Norge!

& Others Stories (Amagertorv 29,1160 København) Den nyeste i rekken av H&M konsepter. Prisene er noe høyere en H&M, men det er også kvaliteten på stoffer og skoene i skin. Butikken er stor, de har alt av accessoarer og sminke i tillegg. Det er utrolig masse fint, anbefales! guide2Wasteland ( Studiestræde 19 1456 København) Samme type vintage konspet som Episodes. Litt av alt mulig, T-shorter med print, ola shorster, paljettopper, baseball shorter osv. guide5Når det kommer til spise steder rakk jeg ikke undersøke så mye, ettersom at jeg liker å bare ta noe i hånden å gå vidre, men kan enbefale et par steder jeg spiste på.

 Ristorante Italiano (Fiolstræde 2, 1171 København) Hvis du er glad i klassisk Italiensk mat kan jeg aboslutt anbefale denne resutanten, den ligger veldig sentralt med uteservering. Spiste nydelig lunsj her.

Peder Oxe (Gråbrødretorv 11  1154 København) Vi spiste middag på Peder Oxe en kveld, om du har lyst på en sikkelig dansk matoppelevse kan det anbefales på det sterkeste. Råvarene er av finneste kvalitet og serviøtrene er kledd i gammelsdagse uniformer, hele konspete er rett og slett veldig gjennomført og burgeren her er helt himmelsk!

Joe & The Juice Hvis du ikke har prøvd Joe & The Juice  her hjemme i Norge, eller det ikke finnes der du bor, bure du virkelig prøvde det når du er i København, du finner en på hvert hjørne! Det er et perfekt mellommåltid når du er ute å shopper en hel dag.

Er det noen av dere som skal til København i sommer ? Håper noen får brukt for den hvertfall :-)

Follow on Bloglovin

11 thoughts on “COPENHAGEN MINI SHOPPINGGUIDE

 1. olga

  digger at du har en guid, leter alltid som en gal etter gode guider på nettet før jeg skal til et nytt sted, men så godt og oversiktlig samlet som du har det er det sjeldent, keep it up!

  Reply
 2. Luisa Fernanda del Mar

  Jeg har så lyst å dra til Køben! Har vært innom på togstasjonen et par ganger når jeg har vært på Roskilde, men har aldri fått utforske byen på ordentlig. Det virker som en utrolig trivelig by med masse bra shopping :)

  Reply
  1. julie Post author

   Ja, jeg var vet! Jeg har jo ikke vært ordentlig i danmark siden jeg var liten, men nå skjønner jeg hvor uttrykket ¨det er godt å være norsk i danmark¨ kommer fra. Synes det var helt fantstisk, helt anderledes fra Norge på mange gode måter:-)

   Reply
 3. Karoline

  Jeg skal til København i sommer! Skal definitivt innom en og annen vintagebutikk! Ellers elsker jeg å se rundt om inne på Illum, og etterpå lunsje på café Europa på Amagertorv!

  Reply
 4. Mari

  Tusen takk for supre tips, reiser til Køben 11 juli og skal definitivt besøke flere av disse plassene! :) :)

  Reply
 5. Kristine

  Jeg skal til Kobenhavn mot slutten av InterRail turen jeg er paa, og kommer desidert til aa sjekke ut noe av dette!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>