Haight Ashbury – mini shopping guide

Hei folkens! Elise og jeg er trygt fremme i San Francisco! Jippi! Jeg elsker CA, men har aldri vært i SF før, så det blir helt supert. Ble ikke noe outfit bilde på meg  i dag, ettersom at jeg følte meg sikkelig shabby, våknet med et super rødt øye (ser helt sinnsykt ut) i tillegg til at kofferten ikke er helt pakket til den kalde brisen som er her i SF. I dag har vi utforsket Haight Asbury som er et sikkelig hippi område med masse fantastiske vintagebutikker og andre boutique´s med spesielle klær. Det er utrolig mange butikker, men jeg Elise og jeg tok oss go´ tid, så tenkte jeg skulle fortelle litt om mine favoritter!

(Vi bor ved Union Square, som er veldig sentral. Vi tok bussen fra Market St som er like ved. Herfra kan man ta buss nr 71 eller 6 som går rett opp til Haight Asbury. Alle butikkene nevnt ligger på Haight St.)

Haightasbury1Pieomont Boutique (1452 Haight St. SF. CA 94116) Fantastisk mye rart man finner i denne butikken, alt fra klær, øredobber og solbriller til parykker, masker og fuske pels til å ha rundt beina! Jeg likte spesielt godt paljett shortsene og tuu-tuu skjørtene, uendelig med utvalg! Virkelig verdt et besøk, om ikke for å nødvendigvis kjøpe noe, men bare se, le og kose seg!

haightasbury2 Wasteland (1660 Haight St. SF. CA 941116) Ja, dette er butikken som i nettbutikken shopwasteland.com. Her finner du en go blanding av kjente merker som oneteaspoon og minkpink sammen med utrolig kul og urban second hand til en relativt billig penge! De har også noe secong hand som LV og Prada!

haightasbury3 Decades Of Fashion (1653 Haight St. SF. CA 94117) Herlighet, her trodde jeg øynene mine skulle falle ut! Naturlig nok har butikken klær fra mange foskellige tidsepoker. Dyrer og litt mer spesiell vintage, spesielt kjoler. MEN det beste med denn butikken er at de har et kostymelager. Helt nederst i butikken- til høyre. Jeg trodde øynene mine skulle falle ut. De hadde de mest fantastiske kostymer, kunne se for meg alt sammen rett inn i tusen forskjellige fimer! Alt fra kjoler fra 1920 – tallet til noe som kom rett ut fra en gammel Disney film. Jeg ville ta med alt hjem…

haightasbury4Sway (1573 Haight Street. SF. CA 94117) Utrolig søt Boutique med masse søte ting og merker som vi ikke har i Norge.

haightasbury5Relic Vintage (1605 Haight St. SF. CA 94117) Når jeg gikk inn på Relic Vintage føltes det som jeg gikk rett inn på kostyme lagret til Mad Men. Ikke et sted jeg kunne kjøpt noe, men jeg synes det er så utrolig kult og morsomt og bare se!

haightasbury6X Generation (1060 & 1401 Haight St. SF.CA 94117) På X Generation finner du nye og søt klær, samt masse tilbehør til en ganske grei pris. Typsike California klær.

 Follow on Bloglovin

5 thoughts on “Haight Ashbury – mini shopping guide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>