Leo nails

leonails

Er det en ting som er heeelt avgjørende for at jeg skal føle meg vell, så er det at neglene mine er velstelte. Mine ¨naturlige¨negler er ekstremt svake, får aldri lengde og blir super flisete. Å jobbe i butikk hjelper heller ikke. Neglelakken er jo stygg etter 30 minutter. Derfor sverger jeg til gelenegler. De holder seg like fine i 4 deilige uker. Også er det jo utrolige mye morsom inspirasjon man kan finne til negler både på nett og instagram. Denne gangen fant jeg faktisk på noe selv, ville ha noe som var litt høst, men samtidig litt sommer. Jeg synes disse leopard inspirerte neglene ble perfekte!

4 thoughts on “Leo nails

 1. Caroline

  Oi! kan du vær så snill å sende meg mail, eller svare i kommentar feltet på hvordan du har gjort dette og evetuelt link eller butikk? Jeg er helt gal etter leopard mønster, og ble helt forelsket når jeg nå dette!

  Reply
  1. julie Post author

   hei! Så gøy at du likte det, det er gjort hos en profesjonel -negl dame. Hun har rett og slett malt det for hånd. Først hvit base, også med pliten pensel, for så å fylle inn det brune.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>