nude perfection

nudenail13

nudenails3nudenails2

I går var det igjen på tide å fikse negelene. Og disse ble virkelig bare helr perfekte etter min mening. Likte dere de?

/Translation Yesterday it was time to get some new nails again, and I´m sooo pleased. This is perfection in my eyes. What do you guys think?

5 thoughts on “nude perfection

  1. julie Post author

   Tusen takk! Det er dessverre ikke en neglelakk men en farge som er blandet , er gele negler… det enest ejeg vet er at det er hvitt med litt brunt i, ikke noe rosa. Beklager!

   Reply
 1. Karoline

  Åh, så fine! Og helt perfekt farge. Jeg har alltid vært altfor pinglete til å gjøre sånt, selv om jeg synes det er så pent :P Får helt noia av å ha lange negler også. Tror jeg bare ville ødelagt dem, haha.

  Reply
  1. julie Post author

   Haha, jeg er også sånn som ødelegger negler! Men disse sitter faktisk veldig bra, er gele negler, føles som mine egene liksom.. og jeg starter med de veldig korte så de ikke skal bli så lange før jeg bytter de igjen :D

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>