TEDDY COAT 2.0

teddycoat2

teddycoatteddycoat3teddycoat4teddycoat5Coat – From my Grandfather / Shoes – Alexander Wang / Bag- Celine

Teddy jakken er en av trendene som mildt sagt virkelig har tatt av denne høsten!  Jeg, som mange andre synes at denne trenden er super fin og ikke minst kosete, hehe. Men ettersom at jeg for en tid tilbake bestemme meg for hvilke vinterjakke jeg skulle investere i, ble det ikke noe teddy jakke kjøp. Dere kan jo se for dere gleden jeg følte når jeg innså at jeg hadde denne jakken henge i skapet hjemme hos pappa. Jeg fant den i kjelleren hos Bestefar for noen år siden og tok den med hjem. Den måtte bare vrenges, og vips, en teddy jakke! Og for å være helt ærlig synes jeg den er minst like fin som en del av de som har florert rundt på nettet den siste tiden. Denne følse litt mer unik. Win-win! 

Anbefaler alle å ta en titt på et gammelt loft eller to, hos besteforeldre eller foreldre. Hvem vet hva man kan finne? 

4 thoughts on “TEDDY COAT 2.0

    1. julie Post author

      Nei det kan man trygt si, nesten for varmt å ha den på nå , får vente på snøen til neste gang:D

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>