Milagros Schmoll for Contributor

milagros-schmoll2

milagros-schmoll5milagros-schmoll3milagrosschmoll1milagros-schmoll6milagros-schmoll9milagros-schmoll8milagros-schmoll10milagros-schmoll7milagros-schmoll11Milagros Schmoll for Contributor Magazine via fashiongonerogue.com

Dagene blir kortere og trister for hver sekund som tikker forbi, og med lange skoledag blir det ikke mye tild til outfit bilder, dessverre..  Men det blir litt tid til inspirasjon, og når jeg ser denne moteserien med Milagros Schmoll tenker jeg med en gang på Julebordene som ikke er så alllt for langt unna, og jeg vil se ut akkurat som Milagros. Eller, muligens med litt mindre sex appeal, men dere skjønner hva jeg mener. Og håret hennes er SÅ nydelig!  Jeg har hatt lyst til å farge håret mitt Strawberry blondt i mange år, men er rett og slett for feig

2 thoughts on “Milagros Schmoll for Contributor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>