marbel mac

marbelmac1

marbelmac2Marbel case – Caseapp /  Contour Kit- Anastasia Beverly Hills / Brushes – Real Techniques

 Endelig fik jeg rottet meg til å kjøpe et cover til macén min! Etter utallige ganger frem og tilbake, og opp og ned av vesken på skolen osv, så den ikke pen ut, så det nesten som å få en ny mac når jeg fikk coveret! Det måtte bli denne marmor typen, inspirert av Annette. Jeg bestilte mitt cover hos Caseapp.no, hvor man kan laste opp hva man vil, så lager de cover av det! Det er en norsk side så man slipper å tenke å moms & toll. I tillegg kom det super fort!

// Finally I got my hands on one of does gorgeous marble mac covers.

One thought on “marbel mac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>