a sunday dinner kinda day

acnesherling11 acnesherling2acne3333acne Skirt , Top & Silk Shirt – H&M / Jacket – Acne / Shoes – Alexander Wang 

Jakke du jakke… Da vinterkollesksjonene kom ut i sommer var det en ting jeg viste jeg bare måtte ha. Denne jakken fra Acne. Det er bare helt perfekt. Prislappen derimot var mindre hyggelig å jeg må innrømme at jeg faktisk har hatt litt dårlig samvittighet. (Noe som vanligvis ikke skjer meg….) Da er det viktig å bruke de gode gamle argumentene som ¨- Det er en klassiker¨, ¨- Den passer til alt¨, ¨- Jeg skal ha den resten av livet¨. Den er jo virkelig alle disse tingene så nå er jeg veldig fornøyd.

5 thoughts on “a sunday dinner kinda day

 1. Lea

  Jeg har fulgt din blog længe, og din stil inspirerer mig så meget!! Bliver altid så trist når der ikke er opdateringer fra dig på længe, men idag var der jo :D – det her outfit!!!! Georgeous

  Reply
  1. julie Post author

   Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding! Det er kommetarer som din som gjør at jeg synes det er motiverende og inspirerende å blogge. Tusen takk.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>