heading home

cabin333cabin555cabin4 cabin111Turtleneck – Cash Cashmere /  Panst – H&M trend  /  Beanie – Tiger of sweden /  Shoes – Alexander Wang  / Bag - Celine

Jeg tok ikke med meg alt for mye klær på hytta denne helgen da jeg for det meste går med ulltøy og joggebukse der oppe… Men på søndagen da vi skulle hjem tok jeg en liten runde på hytta og fant både denne buksen (som selvfølgelig også er i ull ) med kul detalj bak og disse vottene som jeg helt hadde glemt. Alltid like hyggelig å gå på shopping i eget skap!

2 thoughts on “heading home

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>