beigeeee

beigeskirt2beigeskirt111beigeskirt5beigeskirt33Shirt – H&M / Skirt - here /  Coat – Vintage / Shoes & Sunnies – Alexander Wang

 Jeg er fullstendig besatt av denne fargekombinasjonen!

12 thoughts on “beigeeee

 1. Lea

  Beautiful!! Jeg elsker sammensætningen i dette outfit!! Hele stylingen er bare top!!! Og du er jo så smuk.. winter-wonderland <3

  Reply
 2. Kamilla

  Hei :-)
  Jeg bare lurte på hvor du kjøpte Celine trio vesken din? Den er så fin og har virkelig lyst på den, men de selger ikke celin så mange steder så det er vanskelig å finne den..:-( kan jeg spørre hva prisen ligger på?

  Reply
  1. julie Post author

   Hei! Jeg kjøpte min på Celine i Cannes! Mulig de har noe på høyer luxury, hvis ikke må du til en større international by, evt. en større fransk by. Du finner på celine sine sider hvor de har butikker. Hvis ikke har de det ofte celine på større department stores i store byer. Jeg hukser dessverre ikke hvor mange euro den kostet, men tror det var rundt 4.800 kr… På den tiden var jo euroen en del billigere så vil tro den er gått opp litt, + at de går opp litt hver sesong. Lykke til!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>